آکاایران: هر مادری دوست دارد جنینش در هر مرحله چقدر رشد کرده و چه تغییراتی کرده است ، بخش دوم هفته سی و هفتم بارداری را بخوانید تا هر چه لازم است را بدانید..

نکاتی برای مادران در هفته سی و هفتم بارداری :

یکی از تغییرات مهم به وجود آمده در بدن مادر حامله با ورود به هفته سی و هفتم بارداری، احساس بی قراری و نگران شدن مادر به دلیل قریب الوقوع بودن تولد نوزاد او می باشد که امری طبیعی بوده و جای هیچ نگرانی ندارد. علاوه بر این، ایجاد شدن سوالاتی مانند این که آیا من می توانم در هنگام تولد فرزندم، با درد زایمان کنار بیایم؟ و یا این که آیا روش زایمان طبیعی را برای به دنیا آمدن فرزندم انتخاب کنم و یا از روش سزارین برای این منظور استفاده نماییم؟ ذهن شما را به خود درگیر نموده و در انتخاب روش تولد فرزندتان، شما را دچار تردید خواهد نمود. سوال مهم دیگری که فکر مادر حامله را به خود مشغول می کند، استفاده از اپیدورال و یا حذف آن در زمان روند زایمان طبیعی است؟ اما زیاد خود را ناراحت نکنید! چون این شک ها و تردیدها به نظر می رسد که بی پایان بوده و تا انجام انجام روند زایمان طبیعی و یا عمل سزارین، با مادر باردار همراه خواهد بود!

چند روش اساسی برای کمک به مادران باردار در مقابله با احساسات منفی :

• مطالب موجود در ادامه مقاله، به این معنی نیست که با روش های موجود در آن بتوانیم همه شرایط آینده را به طور کامل تغییر دهیم، اما با به کار بستن نکات و مطالب موجود در آن می توانیم ذهن خود را به عنوان یک مادر حامله که وارد هفته سی و هفتم بارداری خود شده است، با خالی نمودن از استرس و درست کردن یک پیش زمینه مهم در انجام زایمان طبیعی، آماده کنیم. علاوه بر این ها، به عنوان یک خانم به خاطر داشته باشید که کم کردن نگرانی مادر در مورد انجام زایمان طبیعی هرچقدر هم ناچیز باشد، باز هم بسیار مهم است! چون مادران باردار با گذاشتن وقت خود برای مطالعه این مطالب، فرصتی را برای خلوت کردن با خود و فرزند داخل رحمشان پیدا نموده و در ذهن خود، عمل زایمان را با عوارض کمتر و پیشرفت زیاد مجسم خواهند کرد.
• گذراندن وقت با شریک زندگی خود را در زمان بعد از زایمان بین تغذیه، تعویض پوشک و نگهداری از نوزاد خود فراموش نکنید و حالا هم با خیال راحت، بیشتر وقت و انرژی خود را صرف گذراندن با همسر و فرزند خود نمایید. به یاد داشته باشید که اینک و با ورود به هفته سی و هفتم بارداری، بهترین کار استفاده از اوقات فراغت خود به منظور مطالعه کتاب های تاریخی، تماشای فیلم با همسر و ترتیب دادن یک قرار ملاقات پرشور با همسر و دوستان نزدیکتان است.
• با ورود مادران باردار به هفته سی و هفتم بارداری، خریدن اسباب بازی و یک مانیتور برای فرزندتان، می تواند جزء لیست خرید شما باشد. همچنین، این دوره از بارداری شاید بهترین زمان برای خرید لباس نوزاد و لوازم جانبی او به دور از هرگونه نگرانی های مربوط به دوران بارداری باشد.
• در نهایت، به عنوان مادر بارداری که وارد هفته سی و هفتم بارداری خود شده اید، به خاطر داشته باشید که مراقبت های پس از زایمان، هم برای مادر و نوزاد او دارای اهمیت خاصی است، چون این دوره نقش مهمی در سلامت خود مادر و تربیت فرزند او بازی می کند. پس، می توان ادعا کرد بسیار مهم است که شما به عنوان یک زن حامله از تمام نکاتی که باید بعد از زایمان و تولد فرزند خود انجام دهید، آگاه باشید.

آکاایران: مادر و جنین در هفته سی و هفتم بارداری (بخش سوم)

نکاتی مهم برای راهنمایی کسانی که به زودی پدر خواهند شد:

به یاد داشته باشید که به عنوان پدر آینده و همسر یک زن باردار، شما باید سعی کنید که در طول دوران بارداری همسرتان، کاملا عادی و فاقد استرس رفتار کنید، تا بتوانید همسر باردار خود را در پشت سر گذاشتن این دوران، به خوبی یاری نمایید. این امر به ویژه برای افرادی که برای اولین بار پدر خواهند شد و تا به حال بچه ای در اطراف خود نداشته اند، بسیار مهم است. در ادامه این مقاله، نکات مهمی برای راهنمایی افرادی که در این دوره با ترس ها و استرس های شدید مواجه هستند، راه کارهایی بیان شده است، که عبارتند از:
درست است، که همسر حامله شما نمی تواند زمان زیادی را برای با هم بودن، با شما صرف کند، اما لازم است بدانید که کیفیت این زمان بر میزان آن مقدم است. هر چند او نمی تواند رابطه خوبی مانند گذشته برای باهم بودن با شما فراهم کند، اما به خاطر داشته باشید که شما هیچ گزینه ای به جز صبر کردن ندارید، تا او خلق و خوی همسرتان بعد از تولد فرزند به حالت طبیعی خود برگردد.
شما به عنوان پدر آینده و همسر یک خانم باردار نمی توانید در وسط مرخصی زایمان، به تقاضای همکاران خود مبنی بر بازگشت به سر کار، پاسخ مثبت دهید، چون فعلا مهم ترین کار برای شما بررسی وضعیت همسر و فرزندتان است. به همین دلیل، شما نمی توانید با نزدیک شدن وقت زایمان، همسر باردار خود را تنها بگذارید. کامل کردن تمام تشریفات مورد نیاز برای ورود عضو نوین خانواده، از دیگر کارهای مهمی است که بر عهده پدر آینده قرار دارد.
علاوه بر این موارد، به عنوان یک پدر به خاطر داشته باشید که به یاد داشته باشید که افسردگی پس از زایمان نوعی بیماری است که بر روی اکثر زنان، در چند هفته اول پس از زایمان تاثیر می گذارد. به یاد داشته باشید که زنان بیمار هم برای درمان خود هیچ کمکی از همسر خود درخواست نمی کنند.
علائم افسردگی پس از زایمان در زنان، شامل حالت تحریک پذیری بیش از حد مادر، از دست دادن اشتها، پر از اشک بودن چشمان او در اکثر اوقات، داشتن اضطراب و خستگی بیش از حد می باشد. در نهایت، به عنوان یک خانم به خاطر داشته باشید که اگر مادری پس از تولد فرزند خود هر یک از این علائم را در بدن خود ببیند، باید بداند که وجود آن ها می تواند در آینده هم بر رابطه او با کل خانواده تاثیر بگذارد.

.

منبع : mamanam.com