آکاایران: سرطان سینه معمولا با تشکیل تومورهای کوچک به شکل غده یا انباشت کلسیم در بافت های سینه شروع می شود. افزایش سن، ژنتیک و وجود فرد مبتلا به سرطان سینه در یک خانواده، خطر ابتلا به سرطان سینه در فرد را افزایش می دهد. عوامل دیگر مانند رژیم غذایی ناسالم و هورمون درمانی برای مشکلات یائسگی هم در ابتلا به این بیماری دخیل هستند. زنان بسیار بیش از مردان به سرطان سینه مبتلا می شوند. در ادامه با علائم اولیه سرطان سینه آشنا می شوید.

bxs1

bxs2

غده ای درون سینه یا زیربغل تان مشاهده می کنید که پس از گذشت دوره پریودتان برطرف نمی شود. این وضعیت معمولا اولین علامت سرطان سینه است. غده های مربوط به سرطان سینه معمولا دردناک نیستند. البته برخی از آنها ممکن است کمی موجب احساس خارش شوند. غده ها معمولا مدت ها قبل از اینکه بتوانید آنها را ببینید یا احساس کنید، با آزمایش ماموگرافی شناسایی می شوند.

آکاایران: علائم اولیه سرطان سینه چیست؟

bxs3

وقتی غدد لنفاوی زیربغل، استخوان ترقوه یا سینه، پراکنده و منتشر می شوند، این نواحی از بدن دچار تورم می شوند. این تورم ممکن است پیش از اینکه متوجه وجود غده شوید، به وجود آید. بنابراین به محض مشاهدهٔ تورم در این نواحی، با پزشک تان تماس بگیرید. تورم در سینه ممکن است علامت نوع تهاجمی سرطان سینه باشد که به عنوان سرطان التهابی سینه شناخته می شود.

bxs4

غده های تشکیل شده در سینه معمولا فاقد درد هستند، اما درد سینه یا حساسیت موجود در سینه می تواند علامت سرطان سینه باشد.

bxs5

وجود چنین چیزی در سینه، نشان دهنده توموری است که نمی توانید ببینید یا احساس کنید.

bxs6

ممکن است متوجه تغییری در اندازه، رنگ، بافت یا دمای سینه تان شوید. وجود حفره های کوچک متمایل به رنگ سرخ مانند پوست نارنگی روی سینه می تواند علامت سرطان پیشرفتهٔ سینه باشد.

bxs7
  • فرورفتگی
  • وجود چاله
  • اثری شبیه سوختگی
  • خارش
  • زخم
bxs8

ممکن است متوجه ترشح غیرمعمولی از نوک سینه تان شوید. این ترشح می تواند شفاف، خون آلود یا به رنگی دیگر باشد. این ترشح ها همیشه خطرناک نیستند، اما می توانند علامت ابتلا به سرطان سینه باشند.

bxs9

یکی دیگر از علائم ابتلا به سرطان سینه، وجود چیزی شبیه تیله زیر پوست سینه است. بنابراین اگر متوجه هر یک از موارد زیر شدید، با پزشک تان تماس بگیرید:

  • اگر زیر پوست یکی از سینه یا هر دو سینه هایتان متوجه چیزی شبیه غده شدید یا دردی احساس می کردید، بی تفاوت از کنار آن عبور نکنید. البته دلیل این موارد حتما سرطان نیست؛ اما پزشک بهتر می تواند آن را بررسی کند.
  • اگر گره های لنفاوی زیر بغل تان متورم شده بود، باز هم به پزشک مراجعه کنید. هر نوع تورمی در این بخش، می تواند علامت سرطان باشد.

.

منبع : chetor.com