صحبت کردن با کودک در حالی که در رحم است به شکل دهی یک پیوند محکم کمک می کند و این کار فرزند شما را برای تمام عمر همراه خواهد کرد.

بسیاری از زنان ممکن است فکر کنند که صحبت کردن با نوزادشان در دوران بارداری چندان مهم نیست، عمدتاً به این دلیل که جنین ممکن نیست چیزی بشنود و با این حال، حقیقت این است که برای نوزادان بسیار مفید و مهم است که صدای خانواده خود را در رحم تشخیص دهند .پس بهتر است بر خجالت خود فائق آیید و با جنین درون شکم مادر حرف بزنید و حتی آواز بخوانید. هر بار که به همسر خود سلام می کنید به فرزندتان هم سلام کنید و حتی دست نوازشی بر شکم همسرتان بکشید. نیازی به فریاد کشیدن نیست بلکه باید صدای تان را نرم و آرام نگه دارید، نگران نباشید، صدای شما به جنین می رسد. با گذشت زمان فرزندتان به صدای شما عادت می کند و این توانایی را می یابد که صدای تان را وقتی به دنیا آمد تشخیص دهد.

 

 

برای برقراری ارتباط بهتر با نوزاد لازم است از دوران بارداری اقدام کنید. این امر باعث شکل گرفتن تصورات مثبت درباره جنین و کاهش اضطراب مادران باردار و افزایش سلامت مادر و جنین می شود

 

Image result for صبحت کردن با جنین

 

از چند ماهگی با جنین حرف بزنیم؟

آیا می‌دانستید که از سه ماهه دوم بارداری‌تان می‌توانید با جنین ارتباط برقرار کنید؟ در واقع به همان‌ اندازه‌ای که میل به خوردن خوراکی‌های مختلف در دوران بارداری افزایش می‌یابد و نگرانی و استرس‌های این نه ماه شما و همسرتان را کلافه می‌کند، در عین حال بی‌صبرانه مشتاق در آغوش کشیدن فرزندتان نیز هستید. در حقیقت کوچکترین عضو خانواده که در رحم شماست، قادر به شنیدن و احساس تمامی مسائلی است که شما با آنها درگیر هستید. پس برای بهبود برقراری رابطه با جوان‌ترین فرد خانواده، پیش از بدنیا آمدن او از پیشنهادات ساده زیر پیروی کنید.

بسیاری از مادران درمورد فواید حرف زدن با جنین مطالب زیادی خوانده اند اما همچنان نمی دانند که حرف زدن با جنین از چند ماهگی مقدور است؟ بعلاوه می پرسند که با جنین خود چه بگویم. در هفته 19 بارداری، رشد گوش‌های فرزندتان کامل می‌شود و او می‌تواند صدای شما را بشنود.

 

Image result for صبحت کردن با جنین

 

چه حرفهایی با جنین بزنیم؟

ممکن است حرف زدن با شکمتان کاری احمقانه به نظر بیاید، اما فرزندتان عاشق شنیدن آهنگ صدای شماست، بنابراین بصورت پی‌در‌پی با او صحبت کنید. با او درباره همه چیز صحبت کنید مثل فروشنده خواربارفروشی، تبلیغات تلویزیونی و حتی گربه‌ای که در کوچه دیده‌اید. آوای صدای شما برای او آرامش‌بخش خواهد بود و او را با زبان مادری‌اش آشنا می‌کند.

در حالیکه صحبت‌کردن با فرزندتان بسیار سودمند است، ولی اجرای آن در تمامی اوقات ضروری نیست؛ گاهی سکوت برای شما و فرزندتان بهترین است. سکوت، به شما اجازه‌ی استراحت می‌دهد و فرزندتان نیز می‌تواند تا به صداهای آرامش‌بخش درون‌تان گوش کند. صدای تپش قلب، تنفس و گوارش شما بوسیله مایع آمنیوتیک داخل رحم فیلتر شده و "صدای سفید" را تولید می‌کند که به فرزندتان آرامش خاصی می‌دهد.

خوب است بدانید اگر همسرتان و یا دیگر اعضای نزدیک خانواده و دوستانتان در دوران بارداری با جنین شما صحبت کنند. زمانی‌که پس از تولد نوزاد این افراد را به او معرفی می‌کنید، او آنها را تشخیص خواهد داد.

 

با جنین خود چه بگویم؟ برایش قصه تعریف کنید

اگر صحبت کردن با شکم‌تان برای شما ناراحت‌‌کننده است، بجای آن، برای فرزندتان قصه بگویید. به این ترتیب، فرزندتان از شنیدن صدای شما بهره‌ مند می‌گردد و از شنیدن داستانی شادی‌آور لذت می‌برد (داستانی آهنگ‌دار و موزون را انتخاب کنید). براساس پژوهشی که توسط دکتر "دی‌کاسپر" و دکتر "ملینا اسپنس" صورت گرفت، جنین‌ها داستانی را که به شکلی پیاپی برای آنان خوانده شده است را پس از زایمان تشخیص می‌دهند. نوزادان با شنیدن داستان‌هایی که از دوران رحمی‌شان با آنها آشنا شده‌اند، آرامش می‌گیرند. فراموش نکنید که در هفته 23 بارداری حرکات موزونی را که همراه با موسیقی انجام می‌دهید، توسط فرزند درون رحمتان نیز احساس می شود.

 

برای جنین موسیقی ملایم پخش کنید 

وقتی می پرسید که با جنین خود چه بگویم، به شما خواهیم گفت برقراری ارتباط با جنین در دوران بارداری محدود به صحبت کردن و قصه خواندن نیست. موسیقی‌ گوش دهید، اما صدای آنرا بلند نکنید. برای اینکه فرزندتان صدای موسیقی را بشنود، مجبور به بلند کردن صدای آن نیستید، زیرا ممکن است صداهای بلند او را بترساند. حتی می‌توانید برای او ساز بنوازید. دکتر "دی فینا" دستیار پروفسور از دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک می‌گوید: گوش‌دادن به موسیقی‌های متفاوت ضروری است و برای یادگیری فنون نوشتن، خواندن و حرف زدن آینده فرزندتان مفید می‌باشد.  

 

صحبت با جنین

 

فواید و مزایای حرف زدن پدر و مادر با جنین در رحم مادر

- با صحبت کردن با نوزادتان در دوران بارداری، شما به رشد عصبی و عاطفی او کمک می کنید و به علاوه این یک روش مهم برای ایجاد روابط جدید با او است و این فعالیت می تواند بسیار هیجان انگیز باشد چون کودکان اغلب با حرکت کردن، به صدا های خاصی واکنش نشان می دهند.

- اهمیت صحبت کردن با نوزادتان در دوران بارداری برای نوزادان مهم است که صدای مادرشان را بشنوند زیرا اشتیاق آن ها برای گوش دادن بیدار می کند. آن ها همچنین شروع به حرکت یا بازی با بدنشان می کنند، می چرخند و زانوهایشان را خم می کنند و به علاوه می توانند با آهنگ صدای مادرشان بپرند یا لگد بزنند.

- شنیدن صدای مادر می تواند استرس و اضطراب نوزادان را از بین ببرد و این امر به ویژه در آخرین مراحل بارداری صدق می کند.

- در هفته سی و ششم بارداری، نوزادان می توانند بین صدای مادر و صدا های دیگر تمایز قائل شوند و آن ها همچنین نسبت به صدا های بلند حساس ترند و به عنوان مثال، صدای در، موسیقی و صدا های خارج از رحم متوجهشان خواهد کرد.

- صدای پدرشان فرکانس بالایی ندارد، چون محرک خارجی است و با این حال، هنوز برای نوزادان مهم است که صدای پدرشان را بشنوند.

- کودکان در رحم معمولاً فعال تر و پذیرای تحریک در طول شب هستند و صحبت کردن با آن ها در شب کمک می کند احساس راحتی بیشتری بکنند و دوست داشته شوند. گوش دادن به صدای والدین یکی پس از دیگری به نوزادان کمک خواهد کرد تا آن ها را تشخیص دهند.

 

حرف زدن پدر با جنین

 

روش حرف زدن با جنین در رحم مادر

چه چیز هایی را باید در دوران بارداری به فرزندان گفت:

در حالی که مادران با کودکان خود صحبت می کنند، مهم است که شکم خود را نوازش کنید تا احساس گرما کنند و بسیاری از زنان نمی دانند در ابتدا چه بگویند.

برای شروع می توانید در مورد آنچه که آن روز انجام دادید و یا چیزی که می خرید صحبت کنید. علاوه بر این، شما می توانید به کودک خود رنگ اتاق خود و نحوه احساس خود در هنگام بارداری را توضیح دهید.

همچنین می توانید آهنگ بخوانید و یا داستان تعریف کنید و بر صدا واژه ها تاکید کنید و هم چنین ایده خوبی است که این فعالیت را با پدرش به اشتراک بگذارید و به این ترتیب جنین می تواند رابطه عاطفی بین مادر و پدر را احساس کند.

از طرف دیگر، گوش دادن به موسیقی نیز گزینه خوبی است و در این مورد، باید آهنگ های مناسبی برای نوزادتان انتخاب کنید و توصیه می کنیم این کار را بعد از ماه پنجم که گوش های بچه ها به خوبی رشد می کنند ، شروع کنید.

صدای مادر در ارتعاشات استخوان ها حرکت می کند و سپس کودک می تواند آن ها را در حالی که در رحم است، احساس کند.

 

ارتباط مادر با جنین

 

مزایای صحبت کردن با جنین در طول بارداری برای بعد از تولد

ارتباط:

صحبت ها رابطه بین والدین و فرزندشان را در دوران بارداری تقویت می کند و این باعث می شود که نوزادان به همه چیز خارج از رحم واکنش نشان دهند، هم خوب و هم بد.

حس خوب صحبت کردن با نوزاد در دوران بارداری به حفظ آرامش کودک کمک می کند وعلاوه بر این، وقتی که به دنیا آید و گاهی نتواند بخوابد، صدای والدین می تواند به راحتی کودک را تسکین دهد و فقط با گوش دادن به صد اهای آن ها آرام خواهد شد.

توسعه مهارت ها:

صحبت با کودک پیش از تولد، مهارت های صحبت کردن نوزادان را افزایش می دهد و مهارت های زبانی آن ها را تحریک می کند و به علاوه، توسعه شنوایی را در سنین پایین تشویق خواهد کرد و این کار به جلوگیری از اختلالات زبانی یا پردازشی کمک می کند.

 

مهارت های جنین

 

بچه ها آن را دوست دارند!

بچه ها عاشق شنیدن صدای مادرشان هستند و رشد احساسی و نورونی آن ها را افزایش می دهد و به علاوه باعث می شود که آن ها لگد بزنند، بپرند و در رحم حرکت کنند.

صحبت کردن با کودک در دوران بارداری شروع یک ارتباط بزرگ بین شما و فرزندتان است و وقتی صدای شما را می شنود، احساس می کند که به درون شکم شما حرکت می کند، این یکی از بهترین تجربیات شما است.

با محبت با کودک خود صحبت کنید تا از رشد مناسب او مطمئن شوید و بدانید که بسیاری از مهارت ها شروع به شکل گیری می کنند در حالی که کودک شما هنوز در شکم تان است!

 

منبع : آکاایران