آکاایران:
در ابتدا، به یاد داشته باشید که بسیاری از زنان از ابتلا به سندرم پیش از قاعدگی رنج می برند، اما در بیشتر موارد، خودشان از آن بی خبر هستند! بنابراین، خوب است به عنوان یک خانم بدانید که وجود مشکل سندرم قاعدگی(PMS) مستقیما با چرخه پریود زنان در ارتباط است، چرا که زنان به طور معمول، در حدود یک یا دو هفته قبل از دوره قاعدگی خود، علائم سندرم پیش از قاعدگی را در بدنشان تجربه می کنند. اما این علائم، بعد از مدتی و با شروع چرخه قاعدگی در زنان، خود به خود ناپدید می شوند. این در حالی است که بسیاری از زنان، علائم PMS را با علائم بارداری در بدن اشتباه می گیرند، به ویژه هنگامی که خانم ها در حال تلاش برای باردار شدن باشند. از آن جایی که تقریبا، تمام علائم سندرم پیش از قاعدگی و بارداری مشابه هم می باشند، بنابراین فرق گذاشتن بین این دو مشکل هم کار بسیار دشواری خواهد بود.
اگر شما در حال تلاش برای باردار شدن هستید، ساده ترین کار برای اطمینان از وقوع حاملگی در بدن شما این است که صبر کرده و علائم بارداری را به دقت بررسی نمایید. با این حال، اگر هم شما نمی خواهید که حامله شده و کودکی داشته باشید، مهم است که از چگونگی بروز این علائم در بدن خود آگاه شوید، تا در صورت تجربه کردن این نشانه ها، زیاد سردرگم نشوید. از آن جایی که بروز علائم سندرم پیش از قاعدگی می تواند هر زنی را دچار اضطراب و استرس کند، پس شخص مبتلا به PMS باید فورا به یک متخصص زنان و زایمان مراجعه نماید. در نهایت، بهتر است بدانید که برخی از زنان، با این معضل تقریبا یک بار در هر چند ماه روبرو می شوند.
اما، لازم نیست که زیاد نگران باشید. در ادامه این مقاله، شما را با چگونگی فرق گذاشتن بین علائم بارداری و PMS آشنا خواهیم کرد. در صورت مطالعه این مقاله و ادامه دادن به تحقیق خود در مورد این موضوع، شما هم مانند بسیاری از خانم ها به راحتی یاد خواهید گرفت که چگونه علائم سندرم پیش از قاعدگی و بارداری را با هم مقایسه کنید. با این حال، باید به یاد داشته باشید که بروز این تغییرات در بدن زنان، بسیار ظریف بوده و در بدن هر زنی نسبت به زن دیگر فرق می کند.
علائم شایع مشکل سندرم پیش از قاعدگی در زنان باردار:
PMS یا سندرم قاعدگی در زنان، می تواند منجر به بروز علائم مختلفی در هر زنی شود. این علائم، معمولا یک یا دو هفته قبل از عادت ماهیانه رخ می دهد. به یاد داشته باشید که اگر شما هم مانند بسیاری از خانم ها، چرخه پریود منظم و بیست و هشت روزه ای دارید، این علائم را معمولا پس از زمان تخمک گذاری، یعنی 14 روز بعد از آغاز چرخه پریود خود تجربه خواهید کرد. همچنین، علائم سندرم پیش از قاعدگی با شروع چرخه قاعدگی نوین، خود به خود ناپدید می شوند. پس، می توان ادعا کرد که تنها زمان ظهور این علائم در بدن زنان، درست قبل از دوران پریود بعدی می باشد. در نهایت، لازم است به عنوان یک خانم، به یاد داشته باشید که این چرخه در بدن هر زنی ادامه داشته و تنها زمانی که یک زن باردار شده و یا به سن یائسگی برسد، قطع خواهد شد.
به عنوان خانمی که قصد باردار شدن دارید، به یاد داشته باشید که آشنایی با چگونگی اتفاق افتادن فرآیند بارداری در بدن یک زن برای تمام افراد می تواند بسیار جالب و مهیج باشد. برای تائید بارداری می توانید 4 راه تشخیص بارداری را بخوانید.
از آن جایی که بدن هر زنی دارای مختصات فیزیولوژیکی خاصی است و آرایش داخلی بدن هر فرد با خانم دیگر با هم فرق می کند، بنابراین شدت علائم سندرم پیش از قاعدگی نیز در بدن هر زنی با زنان دیگر متفاوت خواهد بود. به همین دلایل، باید با این مشکل در بدن هر فردی، با انجام کارهایی که بستگی به مختصات فیزیولوژیکی او دارد، مقابله نمود. به عنوان مثال، برخی از علائم ساده این اختلال برای برخی از زنان بسیار آزاردهنده است، در حالی که تحمل این شرایط برای زنان دیگر راحت می باشد. اگر این علائم شدید باشد، می تواند منجر به بروز ناراحتی و پریشانی در او گردد.
علائم سندرم پیش از قاعدگی:
• احساس خستگی شدید
• دردناک و متورم شدن سینه ها
• بروز سردرد در زنان مبتلا
• افسردگی که همراه با نوسانات خلقی مکرر در زنان می باشد
• به وجود آمدن اضطراب و استرس در فرد مورد نظر
• احساس درد در مفاصل و عضلات مختلف بدن
• به وجود آمدن هوس در مورد مصرف برخی مواد غذایی
• گرفتگی عضلات در دوران قاعدگی زنان مبتلا
• به وجود آمدن مشکل در تمرکز زنان مبتلا، بر روی مسائل
از آن جایی که اغلب علائم سندرم PMS تقریبا شبیه علائم بارداری می باشد، بنابراین طبیعی است که برخی از زنان هم علائم سندرم پیش از قاعدگی را با نشانه های اولیه بارداری اشتباه بگیرند.
اگر بروز این مشکلات در دوره خاصی از هر ماه، در بدن شما هم صورت می گیرد، حتما دمای پایه بدن خود را با دقت یادداشت کنید تا به راحتی بتوانید تفاوت بین علائم بارداری و PMS را شناسایی کنید. اما اگر شما هم جزو خانم هایی هستید که این علائم را با تاخیر و به صورت منظم در بدن خودتان مشاهده می کنید، باید بدانید که شناسایی بیماری در بدن شما سخت بوده و متمایز کردن تفاوت بین علائم بارداری و PMS بسیار مشکل خواهد بود.
آکاایران: مقایسه علائم سندرم پیش از قاعدگی و علائم بارداری(بخش اول)
علائم بارداری:
در ادامه این مقاله، برخی از علائم بارداری که ممکن است بیشتر زنان آن ها را در دوران حاملگی خود تجربه کنند، بیان شده است. به عنوان خانمی که قصد باردار شدن دارید، بدانید که مطالعه دقیق این علائم به شما کمک خواهد کرد تا با نشانه های تمایز بین علائم بارداری و علائم سندرم پیش از قاعدگی آشنا شوید. مهم ترین این نشانه ها عبارتند از:
1. دردناک و متورم شدن سینه از علائم بارداری:
چون متورم و حساس شدن سینه های خانم ها در هر دو دوره از بارداری و آغاز بیماری سندرم قاعدگی بسیار رایج است، پس، هر خانمی باید چگونگی فرق گذاشتن بین این دو را یاد بگیرد. راه حل های ارائه شده به منظور تشخیص تفاوت بین سینه درد در دوران بارداری و سندرم قاعدگی عبارتند از:
آیا از ابتلا به مشکل سندرم پیش از قاعدگی رنج می برید؟
اگر شما از ابتلا به مشکل سندرم قاعدگی رنج می برید، این احتمال وجود دارد که سینه های شما در سراسر نیمه دوم چرخه پریود، متورم و دردناک شود. زنانی هم که در سن باروری هستند، بیشتر از سایر خانم ها از وجود این علائم سندرم پیش از قاعدگی در بدن خود رنج می برند. اما، این نکته را به خاطر داشته باشید که حساسیت داشتن به لمس کردن سینه ها در بدن هر زنی نسبت به زنان دیگر متفاوت است و می تواند خفیف بوده و یا تا حدودی شدید باشد. در حالت عادی و در افراد سالم، حساسیت داشتن به لمس سینه ها می تواند فقط قبل از شروع دوره پریود، به طور شدیدی آغاز شده و با شروع آن هم خود به خود ناپدید گردد. نتایج مطالعات اخیر دانشمندان نشان می دهد که در اغلب موارد، این حساسیت یا خود به خود و کم کم از بین می رود و یا پس از شروع خونریزی ماهانه در بدن زنان، به طور کامل متوقف می شود. در صورت وجود مشکل PMS در بدن زنان، بافت پستان های آن ها ممکن است در مناطق بیرونی متراکم و پر از دست انداز شود. در چنین شرایطی، زنان مبتلا به سندرم قاعدگی احساس سنگینی در سینه های خود را که همراه با درد و حساسیت نسبت به لمس آن ها است، را تجربه خواهند کرد. سینه های برخی از زنان سالم، به طور ناگهانی، بزرگ و متورم می شود، که این تغییر تنها به مدت چند روز طول کشیده و پس از شروع دوره پریود بعدی، خودبه خود از بین می رود. بنابراین، در صورت بروز چنین شرایطی در بدن، اصلا جای نگرانی موجود نیست.
ادامه مطلب را در مقایسه علائم سندرم پیش از قاعدگی وعلائم بارداری (بخش دوم) بخوانید.
منبع : mamanam.com