صفحه نخست
اخبار آکانیوز سرگرمی فیلم سلامت آشپزی شیرینی پزی خانه داری خانواده سبز ازدواج کودک داری ورزش بیوگرافی عکس اطلاعات عمومی ایرانگردی جهانگردی تعبیر خواب بازی فرهنگ

صدایم در دوران بارداری عوض شده است | این خطرناک است؟

که این اختلالات به دلیل رشد جنین داخل رحم شما و ایجاد فشار زیاد در دیافراگم و اعضای داخلی بدن می باشد و شما هم به عنوان یک زن حامله ممکن است مشکلات زیادی را در سیستم تنفسی خود و در طی دوران بارداری تجربه کنید را در آکاایران ببینید

آکاایران: صدایم در دوران بارداری عوض شده است | این خطرناک است؟

آکاایران: حتما شما مادر مهربان با پیشرفت دوران بارداری خود به دنبال خواندن لالایی دلچسب برای جنین داخل رحم خود هستید، آیا در هنگام انجام این کار برای فرزندتان دچار مشکل می شوید؟ خوب، اگر پاسخ شما به این سوالات مثبت است، می توانید با خواندن مقاله زیر ایده خوبی برای دلیل این کار پیدا نمایید.

همانطور که می دانید دوران بارداری هر زنی، یک واقعه مهم در زندگی این افراد است. از جمله تغییراتی که در دوران بارداری هر زنی رخ می دهد تا انجام عمل زایمان را برای آن ها راحت تر کند، می توان به تغییرات فیزیولوژیکی مختلف در بدن، به هم خوردن سوخت و ساز بدن زنان باردار و تغییرات آناتومیک در بدن این افراد اشاره کرد. اما، آیا تاکنون در مورد ایجاد تغییرات در صدای زنان باردار شنیده بودید؟ اگر شما باردار هستید، حتما به تغییرات صدای خود در این دوره از زندگی توجه کنید، اما به هیچ وجه آن را به عنوان زنگ خطر دوران حاملگی خود تلقی نکنید، چون بروز این نوع تغییرات در بدن هر مادر بارداری کاملا طبیعی است! در واقع، لازم است بدانید که آغاز دوران بارداری در بدن زنان، به ویژه در سه ماهه سوم از این دوران، بر کیفیت صدای این افراد تاثیر گذاشته و سبب بروز اختلال در تن صدای مادران خواهد شد. خواندن مقاله زیر به دانستن حقایق بیشتر در مورد تغییرات صدای مادران در دوران بارداری، به شما کمک زیادی خواهد نمود.

علل تغییر صدای مادران در دوران بارداری:

1. به وجود آمدن تغییرات هورمونی در بدن مادر باردار:

از آن جایی که در دوران بارداری، میزان ترشح هورمون های پروژسترون و استروژن در کل بدن زنان افزایش غیرمنتظره ای می یابد، به همین دلیل این تغییر می تواند بر کل بدن مادران باردار، از جمله تارهای صوتی این افراد تاثیر بگذارد.

2. افزایش میزان مایعات بدن زنان در دوران بارداری:

تغییر یافتن کیفیت صدای مادران حامله می تواند با توجه به افزایش میزان مایعات بدن این افراد در دوران بارداری هم توجیه شود. در واقع، می توان ادعا کرد از آن جایی که آغاز روند بارداری در بدن زنان حجم خون و مایعات دیگر بدن را تا اندازه 50٪ افزایش می دهد، بنابراین غلظت مایعات بدن هم کاهش یابد. در نتیجه، اضافه شدن موکوس تقریبا تارهای صوتی باعث می شود تا میزان ارتعاش آن ها آهسته تر از قبل شده و صدای مادران حامله کلفت تر گردد.

3. به وجود آمدن ادم و یا متورم شدن تارهای صوتی در حنجره زنان باردار:

مانند دیگر قسمت های بدن شما، تارهای صوتی گردنتان نیز در دوران بارداری متورم خواهد شد. در نتیجه، این امر باعث سنگینی تارهای صوتی در حنجره شما شده و تغییرات وسیعی را در کیفیت صدایتان به وجود خواهد آورد. پس، تاکید می شود که زنان باردار سعی کنند تا آنجا که امکان دارد با صدای پایین تری صحبت نمایند، تا فشار زیادی به گلوی خود وارد نکنند. در غیر این صورت، ممکن است رگ های خونی موجود در حنجره این افراد بسیار شکننده شده و با وارد کردن فشار زیاد پاره شود.

4. به وجود آمدن تغییر در محدوده صدای مادران باردار:

یادتان باشد که در دوران بارداری، رگ های خونی موجود در سراسر بدن مادران، از جمله تارهای صوتی حنجره این افراد نسبت به قبل گشادتر می شود. این حالت هم به نوبه خود باعث می شود تا ناف زنان حامله بیشتر از قبل در معرض ابتلا به پارگی قرار گیرد. علاوه بر آن، گشاد شدن بیش از حد رگ های خونی در بدن زنان باردار، شکنندگی تارهای صوتی را نیز به همراه خواهد داشت، که این حالت می تواند منجر به ایجاد تغییر در صدای مادران باردار شود.

5. کاهش ظرفیت و بازدهی ریه های زنان در دوران بارداری:

شما هم به عنوان یک زن حامله ممکن است مشکلات زیادی را در سیستم تنفسی خود، در طی دوران بارداری تجربه کنید، که این اختلالات به دلیل رشد جنین داخل رحم شما و ایجاد فشار زیاد در دیافراگم و اعضای داخلی بدن می باشد. لازم است بدانید که همه این تغییرات می توانند سبب کاهش ظرفیت ریه ها، کاهش استقامت بدن، به وجود آمدن خستگی صوتی و ناتوانی در به یاد داشتن مطالب و کارها در هر مادر بارداری شوند.

6. قرار گرفتن زنان حامله در معرض ابتلا به LPR دوران بارداری:

در دوران بارداری، افزایش میزان هورمون ها در بدن مادران حامله می تواند منجر به بروز اختلال در حنجره و حلق این افراد و ایجاد شدن مشکل ریفلاکس (LPR) شود. در واقع، در بدن مادران باردار اسفنکتر نسبت به قبل بسیار شل تر شده و نمی تواند غذای دریافتی را در معده به خوبی نگه دارد. همین عامل، باعث بازگشت غذای دریافتی از معده به سمت حنجره این مادران خواهد شد. از طرفی، هنگامی که تغییرات ایجاد شده در بدن زنان باردار، ظرفیت معده این افراد را کاهش دهد، احتمال بالایی وجود دارد که دچار استفراغ اسیدی هم شوند، که بروز این حالت، بروز مشکلات گلو، ترشحات پشت بینی و تغییر صدا را برای مادران حامله به دنبال خواهد داشت.

7. کاهش رزونانس بینی مادران در دوران بارداری:

همانطور که قبلا هم ذکر شد، از آن جایی که تمام قسمت های بدن یک زن در دوران بارداری او متورم می شود، بنابراین بینی این افراد نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. بروز این حالت هم به نوبه خود، ممکن است مشکلاتی را در سیستم تنفسی برخی از زنان به وجود آورد. علاوه بر این، به دلیل این که تورم داخل بینی مادران باردار مانع از رسیدن صدا از طریق آن به سینوس ها می شود، در نتیجه صدای این خانم ها عمیق شده و قوی تر از قبل بیرون خواهد آمد.

8. تغییرات ایجاد شده در لگن زنان در دوران بارداری:

همانطور که می دانید در دوران بارداری یک زن، تغییرات زیادی در قسمت لگن، پشت بدن و قفسه سینه او به وجود می آید. ایجاد شدن این تغییرات در بدن زنان باردار، کل مکانیزم حمایتی بدن این افراد را به هم زده و باعث می شود تا نتوانند در سه ماهه آخر از دوران بارداری خود مثل همیشه آواز بخوانند.
مشورت با پزشک معالج:
اگر شما هم در موقعیت های غیرطبیعی قرار گرفتید، حتما باید به دنبال کمک های پزشکی باشید. این موقعیت ها عبارتند از:
• اگر زن حامله ای در دوران بارداری خود متوجه یک تغییر ناگهانی در حالت صحبت کردن و یا آواز خواندن خود بعد از عطسه و یا سرفه کردن شود، حتما باید به پزشک معالج خود مراجعه کند.
• همچنین، اگر شما به عنوان یک خانم باردار در حال صحبت کردن و یا آواز خواندن، درد شدیدی را در ناحیه گلوی خود احساس کردید، باید بلافاصله به دکتر معالجتان مراجعه کنید.
• و نیز اگر متوجه شدید که میزان قابل توجهی از تن صدای خود را در دوران بارداری از دست داده اید، باید وضعیت خود را به پزشک معالجتان اطلاع دهید.
اما این نکته مهم را هم به یاد داشته باشید که نباید بیش از حد نگران صدای خود در دوران بارداری باشید، چون تغییرات ایجاد شده در تن صدای مادران باردار در مدت کوتاهی پس از زایمان، به حالت عادی خود باز خواهد گشت.

همه خانم های باردار باید درباره مسمومیت دوران بارداری اطلاعاتی دارا باشند تا از ابتلا شدن به این جلوگیری کنند، توصیه ما به شما خواندن مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی خطرناک در کمین زنان باردار است.

.

منبع : mamanam.com