صفحه نخست
اخبار آکانیوز سرگرمی فیلم سلامت آشپزی شیرینی پزی خانه داری خانواده سبز ازدواج کودک داری ورزش بیوگرافی عکس اطلاعات عمومی ایرانگردی جهانگردی تعبیر خواب بازی فرهنگ

خوردن شکلات در دوران بارداری ؟!

خانم های باردار دیابتی شکلات نخورند را در آکاایران ببینید

آکاایران: خانم های باردار دیابتی شکلات نخورند

خوردن شکلات در دوران بارداری ؟!

آکاایران: خوردن شکلات در دوران بارداری ؟!

خانم های باردار دیابتی شکلات نخورند

اختصاصیآکا ایران:  

شیرینی جات و شکلات از جمله مواد غذایی پرطرفداری است که حتی بیماران قندی و کسانی که محدودیت تغذیه ای دارند هم نمی توانند از آن دور باشند ، حتی اگر مجبور شوند کمتر شکلات بخورند. اما آیا مصرف شیرینی و شکلات برای زنان باردار مفید است و در دوران بارداری خطری وجود ندارد؟ این سوال ذهن خانم های بارداری که علاقه ی زیادی به شیرینی دارند را به خود مشغول کرده است.

کافئین در شکلات بیش از هر ماده غذایی دیگری وجود دارد و اغلب توصیه می شود خانم های باردار بیش از اندازه مواد غذایی حاوی کافئین مصرف نکنند . هر چند شلات بدون کافئین وجود ندارد اما شواهدی نیست که نشان دهد مصرف اندازه کافئین در دوران بارداری خطری برای سلامت زنان باردار به دنبال داشته باشد .

از طرفی شواهدی وجود دارد که نشان می دهد خوردن شکلات با کیفیت تاثیر بالایی در حفظ روحیه و شادابی فرد دارد .بر طبق مطالعات محققان دانشگاه علوم پزشکی مصرف شکلات تاثیر مثبتی روی تبادلات نورونی مغز داشته و باعث شادابی و نشاط بیشتر می شود .

از طرفی خانم هایی که به دیابت دوران بارداری مبتلا هستند باید از مصرف شکلات و دیگر کربوهیدرات های سالم دوری کنند . درباره این که مصرف چه میزان شکلات در دوران بارداری خطری برای سلامت مادر و جنین به دنبال ندارد باید یک نکته مهم را در نظر گرفت و آن مشخص کردن " میزان " مورد نظر است .

تحقیقات انجام شده  حاکی از آن است که مصرف شکلات در دوران بارداری خطری ندارد بلکه می تواند مفید هم باشد اما به دو دلیل مهم نباید این ماده ی غذایی خوشمزه را بیش از اندازه مصرف کرد:

  • با مصرف مقدار زیادی شکلات ، ارزش غذایی دیگر موادی که مصرف کرده اید کاهش پیدا می کند. از طرفی با خوردن شکلات کالری زیادی جذب بدن تان می شود که در نهایت منجر به چاقی و افزایش وزن در دوران بارداری خواهد شد.
  • باید به میزان کافئینی که وارد بدن تان می شود توجه داشته باشید. اغلب توصیه می شود زنان باردار در طی  این دوران روزانه بیش از 200 میلی گرم کافئین مصرف نکنند.

شما به عنوان یک زن باردار باید با مصرف صحیح مواد غذایی و انجام حرکات ورزشی سلامت خود و جنین تان را تضمین کنید. 

منبع :