آکاایران: انتخاب اسباب بازی مناسب و پرکاربرد برای بچه ها از اهمیت بالایی برخوردار است که باید به آن خیلی دقت کرد
اغلب بچه ها فقط با یک سری اسباب بازی های خاص بازی میکنند بعضی از بچه ها هم هستند که کلا با اسباب بازی هایشان بازی نمی کنند. اما خوب است پدر و مادرها این مطلب را بخوانند تا متوجه شوند نقش اسباب بازی در رشد فرزندان چقدر مهم است و کودکان شان را به این کار ترغیب کنند.
نقش اسباب بازی در رشد فرزندان
مدیر نمایشگاه دنیای اسباب بازی و سرگرمی، از ارائه اسباب بازی ها و محصولات سرگرمی متناسب با فرهنگ و هویت ایرانی در نمایشگاه دنیای اسباب بازی و سرگرمی خبر داد
مهمترین نقش اسباب بازی در رشد فرزندان
کامبیز آقائی در آستانه برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: نقش و گستره غیر قابل انکار اسباب بازی و سرگرمی، جایگاه ارزنده آن در فرهنگ، آموزش و اقتصاد همچنین موقعیت زمانی موجود، لزوم توجه به بـازارسازی، بازاریابی و برندسازی لازم را برای هر چه فراگیر کردن این صنعت صد چندان کرده است و بر همین اساس برگزاری نمایشگاه با حضور صاحبان امر، مخاطبین، تولیدکنندگان و عرضه کنندگان این بخش ها، جلوه های رقابت و توسعه به این صنعت را بارزتر می کند.
وی با اشاره به اینکه اسباب بازی ها و محصولات سرگرمی با مخاطبین کودک و بزرگسال در این نمایشگاه، آخرین دستاوردهای تولیدی و خدماتی خود را به معرض نمایش فعالان و علاقمندان خواهند گذاشت، افزود: این نمایشگاه به عنوان ویترین تمام عیار و آیینه خوش نمای موفقیت های بزرگ صنعت اسباب بازی و سرگرمی تلاش خواهد کرد تا توانمندی ها و ظرفیت های تولیدی و خدماتی در این صنعت را در بالاترین سطح به مخاطبین معرفی کند.
آقائی یادآور شد: انتخاب آگاهانه و بهینه اسباب بازی برای کودک و نوجوان، از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و باید به خوبی مورد توجه قرار گیرد و در این بین انتخاب اسباب بازی ایرانی و نظارت شده از سوی ارگانهای متولی که متناسب با فرهنگ و هویت ایرانی ـ اسلامی طراحی و تولید می شوند، نقش مهمی در رشد فرزندان این سرزمین خواهد داشت.
اهمیت نقش اسباب بازی در رشد فرزندان
وی در مورد اهداف نمایشگاه دنیای اسباب بازی و سرگرمی گفت: نمایش آخرین دستاوردها، فناوری ها و شیوه های نوین تولیدی محصولات داخلی، ایجاد فرصت برقراری ارتباط بین تولیدکننده و مصرف کننده، فرصت شناخت رقبا و آشنایی با خدمات، محصولات و برنامه ها، از اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
آقائی گفت: شناخت شرایط کلی بازار و سلایق مصرف کنندگان، فرهنگ سازی انتخاب آگاهانه اسباب بازی و ایجاد فضای فرهنگی و توسعه سرگرمی و اسباب بازی و فراهم آوردن بستر مناسب برای ارتقاء سطح کیفی اسباب بازی های تولید داخلی از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه به شمار می رود.
گفتنی است؛ نمایشگاه دنیای اسباب بازی و سرگرمی، از تاریخ ۱۰ الی ۱۳ مهر ۹۷
در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، واقع درخیابان حجاب تهران،
از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب برگزار می شود.
بد نیست بدانید دلیل بازی نکردن کودک با اسباب بازی چیست؟
یکی از سوال هایی که شاید برای برخی از پدر و مادرها مطرح شود، دلیل بازی نکردن
کودک با اسباب بازی است. آیا بازی نکردن کودک با اسباب بازی دلیل خاص
روانشناسی دارد یا نشانه ای از یک بیماری است؟
شاید دغدغه خیلی از والدین نظم اسباب بازی کودکان باشد اما دغدغه مهمی که برای بسیاری ممکن است به وجود آید، بازی نکردن کودک با اسباب بازی است. بسیاری اوقات بازی نکردن کودک با اسباب بازی دلیل ساده ای دارد و هیچ جای نگرانی ندارد. دکتر کریستوفر ویلارد، نویسنده کتاب «افزایش انعطاف پذیری: هوش و دانش خانواده های شاد و کودکان در حال رشد» می گوید:
زیاد اتفاق نمی افتد که پدر یا مادر یک کودک بگویند «ای کاش فرزندم اسباب بازی های بیشتری داشت». به هر حال، والدین برای مرتب کردن اتاق فرزندان خود زمان زیادی صرف می کنند. اما ممکن است کنجکاو باشید که « دلیل بازی نکردن کودک با اسباب بازی چیست؟» در حالی که کودک تمام خانه را به هم می ریزد، بنابراین ممکن است تمایل داشته باشید که به جای کمیت، کیفیت بازی کودک خود را ارتقا دهید.
بازی نکردن کودک با اسباب بازی چه دلیلی دارد؟
دلیل این امر این است که شاید مساله این نیست که کودک شما چه تعداد
اسباب بازی دارد، بلکه باید دید که آیا این اسباب بازی ها برای کودک مناسب هستند
یا خیر. وی اضافه می کند:
کودکان به جای ارتباط سطحی با بیشترین تعداد ممکن اسباب بازی، نیاز به
سلطه بر اسباب بازی های خود دارند. شاید در روزهای ابتدایی حیات کودک
خود توجه کرده باشید که کودکان به طور مکرر یک کتاب یا بازی را درخواست می کنند.
این تکرار ممکن است برای ما بزرگسالان آزاردهنده باشد، اما به طور حتم
برای رشد شناختی کودک حیاتی خواهد بود.
ویلارد به تحقیقاتی اشاره می کند که نشان می دهد زمانی که کودکان اسباب بازی های
زیادی دارند، کمتر قادر به یادگیری از آن ها و سلطه بر آن ها هستند. وی می گوید:
احتمالا مشاهده کرده اید که کودکان زمانی که از وسایل بی ارزش، بازی ها یا
اسباب بازی های جدیدی ابداع می کنند، تا چه حد خلاق و درگیر آن لوازم هستند.
اگر نیاز را مادر اختراع بنامیم، شاید دل زدگی پدر آن باشد.
تسنیم و کودکت
منبع : niksalehi.com