آکاایران: جملات تاثیر گذار در ارتباط با کودک

آکاایران: مهارت های ارتباطی را به کودکان تان بیاموزید

جملات تاثیر گذار در ارتباط با کودک

اختصاصیآکا ایران: 

با گفت و گو و کلمات تاثیر گذار می توانید رابطه پایداری را با کودکان تان برقرار کنید. برای شروع با چند جمله تاثیر گذار شروع کنید و ارتباط خوبی با کودکان تان داشته باشید. در حال حاضر ارتباطات یکی از مهم ترین مهارت کودکان می باشد و تمام موارد را کنار می زند و نسبت به آنها برتری دارد. خیلی از والدین از اهمیت و جایگاه نقش خود در تقویت مهارت های ارتباطی کودکان آگاه نیستند . این که چه می گویید ، نحوه حرف زدن تان ، چه زمانی می گویید از ابزارهای اصلی والدین برای برقراری ارتباط معنادار و پایدار با کودکان می باشد.

والدین باید دقیقا آگاه باشند که چه جملاتی را به زبان می آورند و به نحوه ی چگونگی بیان کلمات نیز کنترل داشته باشند . ممکن است حتی متوجه نشوید که یک مکالمه منفی با کودک تان دارید و لازم است روی جملاتی که در مکالمه با کودک تان به کار می برید ، آگاهی کامل داشته باشید . این کلمات واقعیت ، آینده و روابط شما را شکل می دهد و روابط شما را با کودک تان تعریف می کند .

در واقع  حرف هایی که کودک به زبان می آورد همان حرف هایی است که خودتان به کودک تان زده اید و یا در حضور او به دیگران گفته اید و شما برای تغییر آنها قدرت لازم را دارید . فراموش نکنید که کودکان از والدین شان تقلید می کنند. برای شروع صحبت و مکالمه با کودک تان از این جملات تاثیر گذار استفاده کنید ...


به کودک تان بگویید : " تو باهوش هستی و زود یاد می گیری "

کودکان خیلی خوب مطالب را یاد می گیرند و یادگیری برای آنها همانند بازی می باشد . صحبت هایتان راجع به یادگیری بر ارتباط او با دیگری در مراحل رشد کودک ، زمانی که کودک بزرگ می شود و یادگیری برای او سخت و خسته کننده می شود ، تاثیر گذار خواهد بود .

به کودک تان بگویید : " دوستت دارم "

کلمه دوستت دارم با کلمه عاشقتم تفاوت دارد . دوستت دارم به کودک می فهماند که من تو را به عنوان یک فرد دوست دارم . سعی کردم از کلمات دوستت دارم وعاشقتم زیاد استفاده کنید.

تربیت فرزندان

به کودک تان بگویید : " بیا با هم بخوانیم "

کودک با خواندن کتاب مهارت های مورد نیازش را برای موفقیت فرا می گیرد. با کتاب خواندن می توانید ارتباط تان را با کودک تان پربارتر کنید و عشق به یادگیری را در وجود او ایجاد کنید. کتاب خواندن کودک باعث می شود که دروازه ای از انسان ها ، مکان ها و ایده های مختلف برای آنها گشوده شود.

به کودک تان بگویید : " بیشتر بهم بگو "

از کودک تان بخواهید که راجع به افکار  ،احساسات و ایده هایش با شما صحبت کند . با این درخواست کودک یاد می گیرد به صحبت های اطرافیان خوب گوش کند و با این کار نشان دهد که به دیگران و صحبت هایشان اهمیت می دهد .

به کودک تان بگویید : " همه ما مرتکب اشتباه می شویم "

هیچ کس در دنیا بی عیب نیست و مهم کنار آمدن با مشکلات و درس گرفتن از آنها می باشد . وقتی کودک تان مرتکب اشتباهی می شود به او بیاموزید که از اشتباهش درس بگیرد و از آن عبور کند . کودکان گاهی به این دلیل که انتظارات والدین و اطرافیان شان را بر آورده نکرده اند یا کاری را به درستی انجام نداده اند خودشان را ملامت و سرزنش می کنند .

از کودک تان بپرسید : " به چی فکر می کنی ؟"

در میان صحبت ها و تصمیمات خانوادگی از کودک تان هم نظر بخواهید و نظرش را بپرسید . با این کار کودک مهارت های تصمیم گیریش را آزمایش می کند و مسئولیت انتخاب هایش را به عهده می گیرد . بیان کردن آنچه فکر می کنید و چیزی که می خواهید از مهارت های اساسی است که در طول زندگی کودک به او کمک خواهد کرد .

به کودک تان " بله و نه گفتن را یاد دهید "

گاهی در زندگی لازم است از کلمه "نه " استفاده کنید اما اغلب والدین در بیشتر مواقع به کودک شان " نه " می گویند . باید الگویی را برای " بله " گفتن در خانواده ایجاد کنید تا نیاز زیادی به " نه " نباشد و کودک دقیقا متوجه شود چه زمانی باید از این دو کلمه استفاده کند .

به کودک تان " تشکر کردن " را بیاموزید

با مهربانی و تشکر کردن احترام را نشان می دهید . مهارت های اجتماعی در زندگی بسیار حیاتی هستند و باید برای آموزش ادب و احترام از سنین کم شروع کرد .

به  کودک تان بگویید : " بیا با هم درباره این موضوع توافق کنیم "

این جمله یک توافق اساسی و کوچک است که مرحله را برای تعیین چگونگی کارکردن و ارتباط شما به عنوان خانواده معین می کند . توافق های ساده از مشکلات جلوگیری می کند و به کودک می آموزد تا در بزرگسالی به راحتی مشکلاتش را حل کند . 

منبع :