آکاایران: از عوارض رنگ کردن مو کودکان چه می دانید؟

برای والدین عزیز که در پی بهترین ها برای تربیت و پرورش فرزندان خود هستند در بخش کودکان و والدین پورتال رنگی مطالب مطابق علم روز در زمین های مختلف را گردآوری و منتشر می کنیم که در این مقاله در مورد رنگ مو برای کودکان صحبت کرده ایم.

مضرات رنگ کردن موی کودکان

علاقه دختربچه ها به رنگ کردن موها، داستانی است که این روزها اکثر خانواده ها با آن درگیرند، گاهی خانواده ها در مقابل فشار و اصرار بچه ها کوتاه می آیند و قبول می کنند و به دختربچه ها اجازه می دهند تا موهای خودشان را رنگ کنند؛ اما این رنگ کردن در سنین پایین چه زیان هایی می تواند برای بچه ها داشته باشد؟رنگ کردن مو

اگر کودک یا نوجوان شما برای رنگ کردن موهایش اصرار دارد؛ ممکن است شما نیز برای انجام اینکار راضی شوید. با خود می گویید که کمی رنگ نمی تواند ضرری برای کودک من داشته باشد. اگر چنین است باید در تصمیم خود تجدید نظر کنید. در این مقاله که برایتان انتخاب کرده ایم، با یکی از متخصصان در مورد بی خطر بودن یا نبودن رنگ های مو برای کودکان صحبت خواهیم کرد.

همانطور که می دانید کودکان موهای نازک تری نسبت به بزرگسالان دارند. از آنجایی که رنگ کردن یا دکلره کردن مو می تواند به موهای آن ها آسیب بزند بهتر است از انجام اینکار صرف نظر شود. موهای کودکان از آغاز تولد تا بلوغ دچار تغییرات زیادی می شود.

آکاایران: از عوارض رنگ کردن مو کودکان چه می دانید؟

این دکتر هشدار می دهد که موهای آن ها نسبت به مواد شیمیایی حساس تر است و استفاده از رنگ می تواند واکنش های آلرژی زای زیادی ایجاد کند. واکنش های آلرژی زا معمولا به خاطر محتوای این محصولات است. مواد شیمیایی موجود در این رنگ ها می تواند به موی کودک اسیب بزند. آمونیاک، هیدروژن پراکسید و ماده شیمیایی به نام پارا فنیلن دی آمین که در رنگ های شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد می تواند باعث ایجاد واکنش های آلرژیک بسیار شدید و جدی شود. همچنین این مواد شیمیایی می تواند بافت موی کودکان را به کلی تغییر دهد.

بنابراین اگر به دنبال انجام اینکار هستید باید بدانید که آسیب زیادی به موی کودک وارد می شود. مواد شیمیایی موجود در این رنگ ها می تواند واکنش منفی بر روی مو و پوست سر داشته باشد. اگر کودک شما مبتلا به آسم باشد شرایط بدتر خواهد شد. اگر تصمیم دارید موهای کودکتان را در منزل رنگ کنید، دکتر شاه پیشنهاد می کند از رنگ های موقت استفاده کنید. این رنگ های موقت تنها شفت مو را پوشش می دهند و به پوست سر نفوذ نخواهند کرد. همچنین جایگزین های دیگری همچون گیاهان و چای ها برای رنگ های شیمیایی وجود دارد که می تواند بر روی رنگ مو تاثیرگذار باشد.

اگر برای رنگ کردن موهای کودک خود مصمم هستید، متخصصان توصیه می کنند از روش هایی همچون رنگ کردن مو از روی کلاه استفاده کنید تا نفوذ رنگ به ریشه مو کمتر باشد. قبل از اینکه رنگ کردن مو را آغاز کنید حتما آن را بر روی پوست امتحان کنید تا از نبود واکنش آلرژی زا مطمئن شوید. اگر می خواهید رنگ کردن مو را به یک آرایشگر بسپارید از او بخواهید از تکنیک بالیاژ استفاده کند. بالیاژ یک رویکرد آرام برای هایلایت کردن موست. اگر این روش به درستی انجام شود، ماده دکلره کننده ارتباط مستقیمی با پوست سر نخواهد داشت. همین امر موجب می شود حساسیت و واکنش ایجاد شده کمتر شود.

سایر روش های موقتی نیز می تواند برای کودکان عالی باشد. استفاده از رنگ های موقتی همچون گچ مو می تواند مفید باشد. اگر در منزل خود کودک کم سن و سال دارید و در مورد رنگ کردن موهای او شک دارید، بهتر است با یک متخصص در مورد خطرات موجود صحبت کنید.

چگونه از موهای ظریف کودکان مراقبت کنیم؟

تا حدود یک سالگی، معمولا توصیه می شود هر دو تا سه روز کودک با شامپو شسته شود تا پوسته های جمع شده بالای سر تمیز شود. البته با توجه به پوست کودک، پزشک نیز می تواند فاصله حمام بردن را تعیین کند. همچنین هر زمانی که کودک کثیف به نظر می رسد باید او را حمام کرد.
به اندازه یک فندق کوچک شامپو کف دستتان بریزید و به آرامی روی سر بچه بمالید تا کف کند. بعد بگذارید کمی روی سر بماند. درجه آب نیز هنگام آبکشی باید ۳۷ درجه باشد. گردن نوزاد راروی ساعد دست بگذارید و به آرامی پشت سر او را در آب فرو برید. سعی نکنید پوسته های روی سر را بکنید بلکه به این ترتیب آنها را بشویید. پس از شستشو، سر کودک را با یک حوله به آرامی و فاقد فشار خشک کنید.

مراقبت از موهای کودک

شانه زدن مرتب موها با برسی کرکی به جدا شدن تارهای مو از هم و پوسته های سر کمک می کند. اگر کودک موهای خیلی زیادی دارد می توان از یک شانه ظریف استفاده کرد. موها را فاقد اینکه بکشید، دسته دسته شانه کنید. پس از حمام می توانید با کمی روغن بادام به آرامی سر او ماساژ دهید.

کوتاه کردن موها

اگر کودک موهای زیادی دارد باید حدود ۱۸ ماهگی موهای او را اصلاح کرد. کوتاه کردن ۱ تا ۲ سانتی متر هر دو تا سه ماه یکبار کافی است. طوری او را اصلاح کنید که موها وارد چشم نشود. پس از شیر خوردن و خوابیدن این کار را انجام دهید تا بچه آرامش داشته باشد. قیچی انتخاب کنید که سر آنها تیز نباشد تا آسیبی به کودک نرسد.

شپش موها

شپش موها انگلی رایج در سنین مدرسه است. اگر کودک سرش را می خاراند احتمالا دچار شپش مو شده است. با یک ذره بین پوست سر را خوب نگاه کنید؛ تخم های ریز خاکستری رنگی می بینید که در ساقه موها نزدیک پوست سر چسبیده اند. در این صورت شامپو مخصوص و شانه ظریفی را از داروخانه بخرید. دوره درمان را کامل و مطابق دستورالعمل شامپو را استفاده کنید. کلاه، لباس ها، گل سر و اسباب بازی های کودک را با گرم بشویید تا تمام تخم شپش ها از بین برود.

.

منبع : https:portal-rangi.com