آکاایران: گریه های کودک را به این صورت ساکت کنید
آکاایران: چگونه در مقابل کودک بهانه گیر مقاومت کنیم ؟
گریه های کودک را به این صورت ساکت کنید
اختصاصی بیست ستون:
اغلب کودکان برای رسیدن به خواسته هایشان گریه می کنند و به اصطلاح کار خود را با گریه پیش می برند. برای مثال برای خرید اسباب بازی یا خواستن خوراکی گریه و سرو صدا راه می اندازند.
شهناز نوحی، متخصص بهداشت روانی بیان کرد: کودکان به دلایل مختلفی رفتارهای پرخاشگرانه نشان می دهند که باید هر رفتار راهکار مناسبی را در پیش گرفت. کودکان برای رسیدن به خواسته هایشان گریه می کنند و تا خواسته شان اجابت نشود، دست از گریه و سرو صدا بر نمی دارند. اما در ادامه راهکارهایی برای ادامه گریه کودکان بیان می کنیم ...
نسبت به گریه های کودک تان بی توجه باشید
بهترین واکنش از سوی والدین بی توجهی به گریه های اوست . برای حفظ سلامت جسمی و روانی کودک صلاح نیست به خواسته های غیر منطقی او پاسخ مثبت دهید. نوحی ادامه داد: خوردن بستنی یا شکلات اضافه آسیب زیادی به سلامت کودک وارد می کند و از سوی دیگر اجابت خواسته های او باعث می شود از نظر روانی بسیار پرتوقع شود. گاهی والدین برای آرام کردن سرو صدای کودک و از سر باز کردن او به خواسته های غیر منطقی اش پاسخ مثبت می دهند که این مساله می تواند آینده کودک را تحت تاثیر قرار دهد.
دست های کودک تان را برای 15 ثانیه نگهدارید
والدین می توانند دست های کودک پرخاشگرشان را به مدت 15 ثانیه در دستشان بگیرند و در چشمان او زل بزنند . این متخصص بهداشت روانی بیان کرد : این رفتار باید کاملا بی طرفانه و بدون اخم کردن باشد و حتی نباید هیچ کلامی بین کودک و والدین رد و بدل شود .
البته بی توجهی می تواند باعث ساکت شدن رفتارهای پرخاشگرانه کودک شود، اما ممکن است کودک بعد از مدتی از این روش برای اجابت خواسته هایش استفاده کند. پس توجه به گریه کودک می تواند دوباره رفتار نادرست گریه کردن برای رسیدن به خواسته ها را در او بوجود آورد. توجه به رفتارهای پرخاشگرانه کودک می تواند باعث تثبیت آن شود پس بهترین واکنش خنثی بودن است .
جلوی کودک یک آئینه بزرگ بگیرید
وقتی کودک تان خیلی گریه می کند جلوی او یک آئینه بزرگ بگیرید و از او بخواهید خودش را نگاه کند . به زبان آوردن جمله هایی چون نمی خواهیم صورت تو را به این صورت که در آئینه دیده می شود ببینیم باعث می شود کودک نسبت به رفتارش به فکر فرو رود . رفتاری که باعث در هم رفتن چهره ی کودک شده است .