به نقل از آکاایران: انتخاب اسباب بازی برای کودکان باید به دقت و با توجه به جنسیت و توانایی های مختلف کودک انجام شود. چه نوع اسباب بازی انتخاب کنیم تا کودکمان استعداد هایش را پرورش دهد؟ با ما همراه شوید تا مطالبی درمورد خرید اسباب بازی مطالعه کنید.

اسباب بازی

آکاایران: انتخاب اسباب بازی برای کودکان همانند انتخاب غذای مناسب و یا پزشک معالج متخصص برای سلامت کودک البته سلامت روان او اهمیت دارد.

بچه ها به وسیله اسباب بازی ها می توانند دنیای پیرامون خود را کشف کرده، مهارت هایی جدید و ضروری را در رابطه با زندگی بیاموزند. اسباب بازی ضمن آنکه سرگرمی خوبی برای بچه ها محسوب می شود، نقش مهمی هم در زندگی و رشد کودک بازی می کند. بچه ها به وسیله اسباب بازی ها می توانند دنیای پیرامون خود را کشف کرده، مهارت هایی جدید و ضروری را در رابطه با زندگی بیاموزند.

 شما به عنوان خریدار می خواهید هزینه خرید اسباب بازی بپردازید پس مهم است که از تعداد قابلیت های وسیله مطلع شوید. اسباب بازی هایی که در خود امکان چند نوع بازی مختلف را دارند برای مدت طولانی تری مورد علاقه بچه ها هستند.

 سازندگی و خلاقیت: هرچه اسباب بازی فرصت خلاقیت و ابداع را برای بچه ها فراهم کند، توانایی آنها را برای تجربه های واقعی زندگی بالاتر می برد. با کمی گل بهداشتی کودک می تواند بارها از خود خلاقیت بروز بدهد و یک چیز جدید بسازد؛ اینگونه ذهنش به راه حل های مختلف می رسد اما با یک پازل، جز یک راه که سازنده تعیین کرده راه دیگری قابل تجربه نیست. فعالیت بدنی: بچه ها می خواهند با بازی برای زندگی آماده شوند و این مسئله با اسباب بازی هایی که کودک را در حد یک تماشاچی نگه می دارند تناقض دارد. اسباب بازی ها باید این قابلیت را داشته باشند که توان جسمی بچه ها را به کار گیرند تا علاوه بر افزایش قدرت آنها به تخلیه انرژی آنها هم کمک کنند و اینگونه موجب آرامش روحی و جسمی آنها شوند.

هنگام خرید اسباب بازی دقت داشته باشید و نکات زیر را مورد توجه قرار دهید:

۱) هنگام خرید به برچسب و اطلاعات روی بسته بندی اسباب بازی توجه کنید. اسباب بازی هایی بخرید که با سن و توانایی های بچه ها تناسب داشته باشد.

۲) اگر کودک تان زیر سه سال سن دارد یادتان باشد بچه ها در این سن دوست دارند اشیا و اجسام را در دهان شان بگذارند. اسباب بازی های کوچک، تیله و توپ های کوچک یا پازل، اسباب بازی هایی که قسمت های ریز آنها جدا می شود و اسباب بازی های با قطر کمتر از ۶ سانتی متر برای آنها مناسب نیست.

۳)مراقب اسباب بازی های نرم پلاستیکی سوت دار باشید و زیرا ممکن است سوت آن از جایش دربیاید و موجب خفگی بچه شود.

۴) ماشین هایی بخرید که چرخ، چراغ و سایر قسمت هایش جدا نشود.

۵) مراقب باشید اسباب بازی، گوشه های تیز و برنده نداشته باشد تا موجب زخم و بریدگی نشود.

۶) اسباب بازی هایی که بند، کش و طناب بلند دارند برای بچه های کوچک تر مناسب نیست زیرا ممکن است دور گردن آنها بپیچد و موجب خفگی شود.

۷) اگر فرزندتان حدود ۳ تا ۵ سال سن دارد دنبال اسباب بازی های با کیفیت و خوب باشید. خودتان که بهتر می دانید بچه ها در این سن دوست دارند اسباب بازی ها را پرت کنند و بزنند .

۸) مراقب باشید اسباب بازی های سمی نخرید. بعضی اسباب بازی های عطری و آنهایی که مایعات شبرنگ دارند برای بچه ها مناسب نیست.

هر جعبه ای مناسب نگهداری اسباب بازی نیست. جعبه های بدون در با دیواره های سوراخ دار مناسب نگهداری اسباب بازی اند. بچه ها ممکن است داخل جعبه بروند به همین دلیل جعبه باید جریان هوا و امکان نفس کشیدن داشته باشد. در صورتی که جعبه اسباب بازی در داشته باشد، در باید سبک باشد و امکان قفل شدن هم وجود نداشته باشد. اگر چند فرزند دارید اسباب بازی فرزندان بزرگ تر را از اسباب بازی کوچک ترها جدا کنید.

 تصمیم به خرید وسیله بازی دارید، برای خرید آن، وقت بگذارید و تحقیق کنید تا وسایل بهتری به نفع تربیت فرزندتان تدارک ببینید. اسباب بازی ای که فقط می تواند صدا تولید کند کمتر از وسیله بازی ای که صدایی تولید نمی کند ولی بچه ها باید با تمرکز بخشی از آن را در جای مخصوص خود قرار دهند تا برنده بشوند به رشد بچه ها کمک می کند.

گردآوری: بخش کودکیاری آکاایران