آیا جنین در شکم مادر می تواند فکر کند ؟
بارداری حافظه زنان را مختل می کند
اختصاصیآکا ایران:
مغز اصلی ترین و مهم ترین عضو بدن است که به آن مرکز فرماندهی گفته می شود و رشد آن جز اولین اندام هایی است که شکل جنین را تشکیل می دهد . با این وجود سوال مطرح می شود که آیا جنین هم می تواند فکر کند ؟ آیا فکرکردن جنین تاثیری بر عملکرد فکری مادر دارد ؟
هیچ مدرک علمی بر تفکر جنین استناد نمی کند و نمی توان خیلی قاطع گفت ، از دست دادن حافظه یا مشکلات مغزی در زنان باردار با رشد مغز جنین تاثیر داشته باشد . به تازگی دانشمندان در این زمینه مطالعات شان را آغاز کرده اند . با توجه به شکایات زنان باردار درباره بروز اختلالاتی که در فرآیند شناخت و احساس یک سری تغییرات شناختی خصوصا آلزایمر در دوران بارداری ، بر آن شده اند تا مطالعات تازه ای را در پیش بگیرند . در این تحقیق بین باردار شدن زنان با بروز تغییراتی در توانایی زن برای فکر کردن مطالعات دقیقی انجام خواهد شد .
مطالعات دانشمندان نشان می دهد بارداری روی حافظه زنان تاثیراتی خواهد داشت و این تاثیرگذاری تا بعد از زایمان نیز ادامه دارد . عواملی چون تغییرات هورمونی ،کمبود خواب و استرس بچه دار شدن باعث بروز این اختلالات در دوران بارداری می شود . از سوی دیگر مطالعات نشان می دهد بارداری و مادر شدن تاثیر شناختی منفی در پی ندارد .
امروزه درک زنان باردار درباره مسائل گوناگون مرتبط با بارداری افزایش قابل توجهی داشته است و عده ای به اشتباه مشکلات زنان باردار چون آلزایمر و از دست دادن حافظه را با رشد مغز جنین مرتبط می دانند . زنان باردار نباید فکر کنند از دست دادن حافظه و فراموشی برای تمام زنان باردار رخ می دهد بلکه از تغییرات هورمونی صحبت کردیم .
مادرشدن نوعی تغییر و تحول عاطفی و جسمانی است . با تمرکز روی این اتفاق مثبت در آینده نزدیک روی نگرشتان تاثیر مثبتی خواهید گذاشت . بارداری تجربه خوب و منحصر به فردی است که هر انسانی نمی تواند به خوبی درک کند ، به خودتان افتخار کنید خدا شما را لایق دانسته تا بتوانید نوزادی را به دنیا آورید . به همین دلیل نگرش تان به آینده به طور ناخواسته در نوزاد اثر می گذارد .