آکاایران: علت بالا آوردن شیر در کودکان

آکاایران: علت بالا آوردن شیر در کودکان

اکثر بچه ها معمولا بعد از شیر خوردن و زمانی که برای آروغ زدن به پشت شان می زنید شیر بالا می آورند. این اتفاق معمولا چند دلیل ساده دارد که نیازی به نگرانی در موردشان نیست.د
حواستان به بالا آوردن شیر در فرزندتان باشد

حتی آن هایی که خودشان هم بچه ندارند حتما این صحنه را دیده اند که نوزاد شیرخواری که با خوشحالی در بغل مادرش نشسته، ناگهان کمی شیر غلیظ بالا می آورد و از گوشه دهانش روی یقه مادر روان میشود. اصلا خیلی ها میگویند بوی خوب بچه، ترکیبی از بوی نرم کننده لباس هایش و بوی پودر بچه و بوی ترش شیری است که بالا آورده است!

بالا آوردن شیر در کودکان شیرخوار بسیار متداول است. به گفته محققان، این موضوع در اغلب مواقع نگران کننده نیست. وقتی پستانک یا سینه را از دهان کودک بیرون می آورید، بالا می آورد و به عبارت دیگر، کمی شیر از گوشه دهانش خارج می شود.

شایعترین سن برای بالا آوردن شیر در کودکان حوالی 4 ماهگی است. اگرچه ممکن است این مسئله با بزر گتر شدن آنها هم ادامه پیدا کند. دلیل اصلی این اتفاق آن است که سیستم گوارشی بچه هنوز تکامل پیدا نکرده و غذا میتواند همراه با حباب های هوا که کودک موقع شیر خوردن بلعیده است بالا بیاید. معمولا بالا آوردن مقدار کمی شیر کاملا معمولی تلقی میشود. برای جلوگیری از این اتفاق میتوانید در هر وهله از غذا دادن به کودک زیاد به او شیر ندهید چون با زیاده از حد غذا خوردن کودک احتمال بالا آوردن بیشتر خواهد شد.

پزشکان معتقدند تا زمانیکه بچه رشد خوبی دارد، و در کل بی قراری نمی کند، موضوع بالاآوردن شیر خیلی مهم نیست. در حقیقت این بالاآوردن ها ریشه فیزیولوژیکی دارند و با رشد دستگاه گوارش کودک، برطرف می شوند.
اما اگر منحنی رشد کودک رضایت بخش نیست، مدام بیقراری می کند، سرفه و گریه شدید دارد، حتماً مشکلی هست و احتمالاً به رفلاکس معده دچار شده است. در این مورد خود درمانی نکنید. با یک متخصص اطفال یا با پزشک خانوادگی مشورت کنید، آنها درمان مناسب حال کودکتان را تجویز خواهند کرد.سلامت نیوز

.

منبع : pezeshk.us