آکاایران: روش های جلوگیری از سقط جنین
دکتر آزاده دیباج متخصص زنان و زایمان در خصوص عللی که سبب سقط جنین می شوند اظهار کرده است: جنین در رحم مادر رشد و تغذیه می کند و معمولا این علت به مرد مربوط نمی شود البته فقط در یک مورد میتواند به مرد مربوط شود آن هم اختلال کرموزمونی مرد است در واقع در این موارد در اثر ترکیب اسپرم با تخمک(مخصوصا اگر در تخمک زن هم اختلال کروموزومی وجود داشته باشد) یک ناهنجاری شدید جنینی رخ می دهد که در مراحل نخست رشد و شکل گیری منجرب به سقط جنین خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه آمار زیاد سقط جنین اجتمال دارد مرتبط به سن بالای خانم ها در هنگام شروع بارداری باشد، ادامه داد: بسیاری از خانم های دارای سن 40 سال به بالا احتمال اختلال کروموزومی در هنگام تقسیم سلول تخم دو برابر خانم هایی است که سن پایین تری دارند.
دکتر دیباج در خصوص بیماری های زنان بیان کرده است: زنانی که مبتلا به دیابت هستند در صورتی که قند خونشان کنترل شده نباشد به مراتب احتمال سقط جنین در آنها در مقایسه با دیگر زنان افزایش می یابد همچنین کم کاری تیروئیدی از دیگر موارد حائز اهمیت می باشد که باید قبل از بارداری یا در حین باردار درمان شود.
وی تصریح کرد: از دیگر مواردی که به صورت ناگهانی احتمال دارد سبب این مشکل بشود استرس های شدید، عصبانیت و ترس های شدید در هنگام بارداری می باشد که تاثیر زیادی بر روی جنین می گذارد و ممکن است با انقباض شدید عروق جفت منجرب به سقط جنین شود.
دکتر دیباج خاطرنشان کرده است: یکی از دیگر مواردی که سبب بروز سقط جنین می شود عفونت های مادر از جمله مبتلا بودن به ویروس سرخچه، تبخال یا میکروب های که از طریق حیوانات خانگی از جمله گربه به خانم باردار سرایت می کند.
تهیه و گردآوری: گروه دوران بارداری پرداد /
منبع : pardad.ir