آکاایران: در دوران بارداری از مصرف این غذاها اجتناب کنید

بارداری و نوزاد

بارداری بر سیستم ایمنی تأثیر می گذارد و سبب می شود که مادر و نوزاد، به علت باکتری ها، ویروس ها و انگل ها بیشتر بیماری هشای غذایی را تجربه کنند. اکثر غذاها امن هستند با این حال، برخی از مواد غذایی وجود دارند که باید در طول حاملگی از مصرف آن ها اجتناب شود. درمانگاه Mayo فهرستی از این غذاها را که باید در دوران بارداری از مصرف آن ها اجتناب شود، بیان می کند.

غذاهای دریایی
در دوران بارداری باید از مصرف غذاهای دریایی که دارای جیوه بالایی هستند اجتناب شوند. با توجه به درمانگاهMayo، زنان باردار باید از مصرف ماهی های شمشیری، کوسه ماهی ها، و ماهی تیلفی اجتناب کنند. از مصرف تمام ماهی خام، صدف ها و همچنین غذاهای دریایی سرد که اغلب حاوی باکتری های مضر و ویروس ها می باشند، اجتناب شود. کنسرو ماهی، تن ماهی کوچک به طور کلی میزان جیوه کمتری نسبت به ماهی های دیگر دارد، اما باز هم باید در احتیاط مصرف شود. طبق گفته هایfoodsafety.gov غذاهای دریایی تهیه شده از گوشت دودی معمولا خوب هستند یا اگر ماهی به طور کامل در دمای بالا پخته شود.

گوشت و تخم مرغ خام
درمانگاه Mayo نیز یادآور می شود که گوشت، مرغ و تخم مرغ خام می تواند حاوی باکتری های مضر مانند لیستریا، کمپیلوباکتر و سالمونلا باشد که می تواند باعث بیماری های غذایی شود و در دوران بارداری از مصرف آن ها باید اجتناب شود. طبق گفته هایfoodsafety.gov تمام گوشت ها، از جمله گوشت گاو، گوشت گوساله و کباب باید در دمای بالا پخته شوند. وعده های غذایی گوشتی و هات داگ باید کاملا پخته شوند و یا در غیر این صورت به هیچ عنوان مصرف نشود. تخم مرغ را بپزید تا زرده و سفیده آن کامل پخته شود و از مصرف غذاهایی که حاوی تخم مرغ خام یا نیمه پخته است، اجتناب کنید.

غذاهای غیر پاستوریزه و شسته نشده
محصولات غیر پاستوریزه یا کاملا شسته نشده، ممکن است منجر به بیماری های غذایی شوند، که در هنگام بارداری نباید مصرف شوند. مگر اینکه محصول لبنی به وضوح عنوان کرده باشد که پاستوریزه شده است. این ممکن است شامل محصولات بری، فتا، کامامبر و پنیرهای مکزیکی و بستنی خانگی باشد. فقط میوه ها و سبزی های شسته شده را مصرف کرده و بخش های آسیب دیده و خراب را از بین ببرید تا از بیماری بالقوه مواد غذایی جلوگیری شود.

الکل و کافئین
درمانگاه Mayo همچنین یادآور می شود که هیچ مقدار الکلی در حین بارداری نباید مصرف شود و بنابراین باید به طور کلی از مصرف آن اجتناب کرد. از مصرف کافیین اضافی نیز باید اجتناب شود. طبق آمار کلینیکMayo، یک مطالعه سال ۲۰۰۸ نشان می دهد ۲۰۰ میلی گرم کافئین در روز در دوران بارداری ممکن است باعث کاهش رشد جنین شود. قبل از خوردن داروها و معجون های گیاهی با پزشک مشورت کنید زیرا اثرات برخی از این ها بر روی یک جنین هنوز معلوم نیست.

.

منبع : pezeshk.us