آکاایران: بواسیر درد شدیدی در باسن است اما بیش از نیمی از خانم های باردار این درد را تجربه می کنند و رگ های پا در این شرایط مشکوک به واریس هستند بنابراین رگ های مقعد نیز در این شرایط قرار دارند.فشار وارده از رحم بزرگ شده به علاوه فشار خون بالا در دهانه رحم باعث می شود که رگ های موجود در دیواره راست روده آماس شود و خارش پیدا کند و تیدیل به بواسیر یا همان هموروئید شوند...

بواسیر و بارداری

بواسیر های خارجی می توانند تحریک شده و لخته هایی را زیر پوست به وجود بیاورند که این برآمدگی ها می توانند دردناک باشند. به این حالت ترومبوزه (thrombosed) یا لخته بواسیر گفته می شود.

همچنین در بارداری یبوست بدتر میشود. بنابر این بهترین روش برای جلوگیری از به وجود آمدن چنین مشکلی جلوگیری از به وجود آمدن یبوست است. یبوست باعث زور زدن در دستشویی میشود و در نتیجه این کار بواسیر به وجود می آید ویا بدتر می شود.برای جلوگیری از یبوست مصرف فیبر و سبزیجات را بالا ببرید و در طول روز 8 لیوان آب بنوشید.

انجام ورزش های کگل می تواند از بروز بواسیر جلوگیری کند و گردش خون این منطقه را بهبود ببخشد. ورزش های کگل برای تقویت عضلات کف لگن برای زایمان راحت تر نیز مفید است.همانطور که می توان با خوابیدن به یک طرف(نه به پشت)فشار را کم نموده و از ایستادن و یا نشستن های طولانی مدت بپرهیزید و زیاد در توالت نمانید.خوابیدن یک طرفه فشار را از روی رگ هایی که خون را به سمت بالا میبرند برداشته و بهبود خونرسانی را منجر می گردد.

بارداری

 

برای تسکین بواسیر تکه یخ و یا چوب درخت فندق استفاده کنید.حمام گرم نیز می تواند کمک کننده باشد.اگر نشستن درد را شدیدتر نمی کند بالش حلقه شده برای کم کردن درد استفاده کنید.

قبل از استفاده از هرگونه دارو با چزشک خود مشورت کنید و حتی به توصیه های مادربزرگ خود که از روغن معدنی برای رساندن موادمغذی به باسن برای بهبودی هست توجه نکنید.

بواسیر گاهی اوقات با خون همراه است بخصوص هنگامی که برای اجابت مزاج خم شده اید که علت آن می تواند خونریزی راست روده باشد.  خونریزی راست روده باید توسط پزشکتان تشخیص داده شود  اما احتمالا همان هموروئید یا بواسیر است.

بواسیر مساله خطرناکی نیست و با زایمان از بین می رود و گاهی به دلیل فشار زایمان تا پس از زایمان ادامه دارد ولی رفته رفته بهبود پیدا می کند.

برای ازبین بردن خارش و درد های بواسیر نکات زیر حائز اهمیت است:

  • بعد از هر دفعه اجابت مزاج مقعد خود را به خوبی تمیز کنید. این کار را به آرامی و از طرف جلو به سمت عقب انجام دهید. در کل باید از دستمال های نرم و فاقد بو و طرح و برجستگی استفاده کنید.
  • حمام آب گرم را فراموش نکنید. این کار می تواند به تسکین بواسیر شما کمک کند.
  • مقداری جوش شیرین به داخل وان بریزید و به مدت چند دقیقه در آن بنشینید
  • از کمپرس های آب یخ استفاده کنید.
  • از نشستن های طولانی مدت (علل خصوص بر روی سطوح سخت همچنین کاشی و سرامیک) اجتناب کنید
  • برای جلوگیری از زور زدن شما هنگام دفع ممکن است برای شما داروی نرم کننده مدفوع تجویز کند.

 

.

منبع : ooma.ir