آیا مصرف سرکه در دوران بارداری بی خطر است؟
بر اساس فهرستی که توسط انجمن بارداری آمریکا سرکه در لیست غذاهای ممنوع در دوران بارداری قرار ندارد و به عنوان یک گزینه غذایی ایمن به حساب می آید. اگرچه ادعاهای زیادی توسط افراد متخصص بهداشت و درمان مبنی بر استفاده از سرکه سیب برای درمان انواع بیماری ها مطرح شده است، اما آن ها همچنین بر این عقیده اند که خانم های باردار فقط باید سرکه سیب پاستوریزه مصرف کنند.
فواید سرکه سیر در دوران بارداری
بهبود حالت تهوع صبحگاهی : برخی خانم ها برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی یک قطره سرکه سیب به نوشیدنی صبحشان اضافه میکنند. برای دریافت کلسیم بیشتر میتوانید چند تکه استخوان را در سرکه سیب بخیسانید تا کلسیم استخوان در سرکه آزاد شود و هر روز صبح حداکثر نصف قاشق چای خوری از این محلول را به نوشیدنی خود اضافه کنید تا ضمن کاهش حالت تهوع ، کلسیم بیشتری به جنینتان برسد.
بهبود سلامت مادر : سرکه سیب حاوی انواع آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر آسیب رادیکالهای آزاد محافظت میکند و باعث بهبود سلامت کلی مادر باردار و جنین می شود.
کاهش مصرف نمک : تنظیم مصرف نمک روی 2300 میلی گرم در روز به خصوص در دوران بارداری اهمیت زیادی دارد. استفاده از سرکه سیب یک روش عالی برای طعم دادن به غذاها بدون مصرف نمک بیشتر است.
بهبود هضم و تقویت دستگاه گوارش : سرکه سیب خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و با باکتری هایمضر میجنگد و باعث تقویت باکتری های مفید در دستگاه گوارش شده و متابولیسم بدن را ارتقا داده و به هضم بهتر کمک میکند.
کاهش کلسترول و فشار خون : مصرف سرکه سیب در بارداری کمک میکند تا کلسترول و فشارخون بارداری متعادل بماند.
کنترل وزن : سرکه سیب میتواند اشتهایتان نسبت به شیرینیجات را کم کرده و با افزایش متابولیسم به تنظیم وزنتان کمک کند. منجر به کاهش احتباس آب در شکم و پیشگیری از ورم معده در بارداری می شود.
رفع بوی بد واژن : مصرف سرکه سیب میتواند مخمر ها و باکتری هایی که ممکن است در دوران بارداری باعث ایجاد بوی بد واژن شوند را سرکوب کند. برخی از خانم از از سرکه سیب در حمام استفاده می کنند تا از بروز عفونت مخمری پیشگیری نمایند.
محدود کردن سرکه سیب در دوران بارداری
محتوای اسید سرکه بالا است و میتواند سوزش سر دل بارداری را تشدید کند. در صورتی که سوزش سر دل دارید به خصوص در سه ماهه دوم و سوم ، مصرف سرکه سیب را محدود کنید.
مصرف روزانه سرکه میتواند منجر به فرسایش مینای دندان و کاهش جذب کلسیم در استخوان ها و کاهش پتاسیم خون شود بنابراین نباید در مصرف آن زیاده روی کنید.
منبع: بیتوته