
در قسمت اول تحت عنوان" نابودی آینده، به چه قیمت؟" به بررسی مضرات خود ارضایی و تاثیر مخرب آن در زندگی آینده شخص پرداختیم، در قسمت دوم با نام امان از صحنه های محرک به راه های درمان خودارضایی از لحاظ روحی و روانی، اشاره کردیم، در این قسمت به راهکارهای عملی درمان خود ارضایی خواهیم پرداخت.
چشمها را باید شست!
خوب می دانم که با انجام تمرینات و مراقبه های ارائه شده در گام های قبلی ، در حال گذراندن لحظات زیبا به همراه آرامشی خاص هستید . حتی شاید آرام ترین خوابهای شبانه را تجربه کرده اید. اما این را نیز به خوبی می دانیم که شیطان از هیچ انسانی دست بردار نخواهد بود و اعتماد به نفس کاذب داشتن یکی از ارکان لغزش و اشتباه است.
زمان آن رسیده تا با برداشتن گام بعدی به خود کمک بزرگی بکنیم . باید به خود و خداوند ثابت کنیم که اراده ی ما با برداشتن گامهای قبلی ، قوی و نیرومند شده است. برای اینکه ذهن ما فقط در اختیار اراده و هدفمان باشد، باید از جلوه گر شدن خاطرات و صحنه های محری و جذاب جلوگیری نمائیم.
قدم بعدی ما ، شستن چشمهاست . متاسفانه چشمهای ما به بی حرمتی عادت داده شده اند. روزی نیست که ما با چشمانمان گناه نکرده باشیم.چه بسیارند آدمهایی که کامپیوتر و یا تلفن همراهشان تبدیل شده است به مفسده خانه ای سیار و آنها را با خود به همه جا می برند و با افتخار به دیگران نیز نمایش داده و ارسال می کنند. چرا باید خود باعث به گناه افتادن خودمان شویم؟ ... مگر به اندازه ی کافی گناه نداشته و گناه نکرده ایم؟! ... چرا اسباب و لوازم ایجاد گناه را خود فراهم و مهیا می کنیم؟
وقت آن رسیده تا چهره ی شیطان را از اطراف خود پای کنیم . بیائید همگی باهم به کامپیوترهایمان حمله کرده و آن را از تصرف شیطان خارج کنیم. زمان آن است تا تمام عکس ها و تصاویر تحریک کننده را از روی آن پای کنیم ... حتی لازم نیست تا لحظه ای درنگ کنیم ! ... حتی لازم نیست برای لحظه ای دلمان برای آنها بسوزد که با چه مشکلات و سختی های فراوان آنها را جمع آوری ، نگهداری و مخفی نموده ایم ! ... همه ی این نوع افکار ، وسوسه های شیطان است.
البته مقصود من فقط عکس های مبتذل نیست . به سراغ کلیپ ها و موزیک ویدئوها برویم . هیچ دلیلی ندارد صحنه هایی که شما را به گناه تشویق کرده و افکارتان را تغییر می دهند ، بر روی موبایل یا کامپیوترتان وجود داشته باشد. یا علی بگویید و همه را پاک کنید.
چه بسیارند آدمهایی که کامپیوتر و یا تلفن همراهشان تبدیل شده است به مفسده خانه ای سیار و آنها را با خود به همه جا می برند و با افتخار به دیگران نیز نمایش داده و ارسال می کنند. چرا باید خود باعث به گناه افتادن خودمان شویم؟ ... مگر به اندازه ی کافی گناه نداشته و گناه نکرده ایم؟! ... چرا اسباب و لوازم ایجاد گناه را خود فراهم و مهیا می کنیم؟
البسه
استفاده از مدهای روز ، علاوه بر انگشت نما کردن و شاخص شدن استفاده کننده ی آن بعنوان عروسک جنسی ، برای افرادی که مشکل خودارضائی و تحریک شدن دارند نیز یک دام و تله است. این افراد وقتی از لباسهای تنگ و چسبان استفاده می کنند در حقیقت با فشار به اندام خود بوسیله ی لباس ، باعث تحریک خود می شوند. آنان دست به خودارضائی می زنند در حالیکه دلیل قانع کننده ای برای آن ندارند و خود نیز نمی دانند که چه اتفاقی افتاده که این همه تحریک شده اند؟!
حتی استفاده از لباسهای باز که قسمتهای زیادی از بدن را نمی پوشاند و در اصل ماهیت سکسی و محری برای آقایان دارد نیز باعث تحریک زنان هم خواهد شد. زنان با پوشیدن چنین لباس هایی ، خود را شبیه به هنرپیشه ی محبوب خود می بینند که مطمئناً در فیلمش چندین صحنه ی جنسی نیز وجود داشته و ناخواسته در ناخودآگاه خود تمایل به انجام رفتاری مانند او را خواهند داشت و این افکار نیز محری است. پس شاید اکنون دلیل توجه زیاد اسلام در مورد پوشش را بتوانیم اندکی دری کنیم که در حقیقت یکی از دلایل آن ، دور شدن فرد مسلمان از افکار محری و غلط است.
به یاد داشته باشیم که اسلام در مورد روابط بین زن و شوهرش هیچ نوع مانعی برقرار نکرده است و همین امر باعث بوجود آمدن عشق و محکم شدن بنیان خانواده خواهد شد.پس در نوع پوشش خود، تجدید نظر کنید.
در مقاله ی بعد هم همراه ما باشید تا چند گام دیگر برای ترک خود ارضایی را به شما اموزش دهیم.
فرآوری: زینب عشقی
بخش خانواده ایرانی تبیان
با نگاهی به کتاب: یک کتاب زنانه ،نوشته:مهدی سیگاریان وفا